Blog maand april 2022

Blog | maand april 2022

Blog maand april 2022

Deze maand april 2022 stond in het teken van recepten voor de lente en Pasen. Ik maakte de TikTok pesto eggs en croissants gevuld met gerookte zalm en roerei. Met de gerookte makreel gekregen in de foodybox maakte ik witlofschuitjes met makreel en granaatappelpitjes. Ook kreeg ik de eerste witte asperges opgestuurd, daarmee maakte ik lekkere mini quiches met beenham.

Op Kokkerellen met Suus kwam de eerste #hotspot over een restaurant in het buitenland sinds lange tijd online. Namelijk over restaurant Tanta Luna in Corralejo op Fuerteventura. Op dit moment ben ik op vakantie in de wijnstreek Rioja in het noorden van Spanje. Hierover zal ik een blog gaan schrijven met allerlei tips, want het is een aanrader om hier naar toe te gaan!

#hotspot | Fuerteventura – Corralejo – TantaLuna

#hotspot Fuerteventura Corralejo TantaLuna

In de voorjaarsvakantie van 2020, nog net voordat tante Corrie er was, zijn we op vakantie geweest naar het Spaanse eiland Fuerteventura. Niet 1, maar zelfs 2 keer hebben we gegeten bij restaurant TantaLuna in het plaatsje Corralejo. Een goede sfeer, vriendelijke bediening en bij het eerste drankje kregen we een hapje van het huis.

Er is geen grote menukaart, maar voor ieder wat wils. Van voorgerechten en salades, naar pasta’s en rijst of hoofdgerechten met vlees of vis. Lekkere gerechten die mooi worden opgemaakt. Ga, als je op Fuerteventura bent, echt een keer bij TantaLuna in Corralejo eten! Het is wel verstandig om te reserveren, want het zit er elke dag vol. 

Recepten maand april 2022:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

TikTok pesto eggs
TikTok pesto eggs (eieren met pesto)

Bij de TikTok filmpjes van de trend pesto eggs worden spiegeleieren gebakken in pesto. Super simpel, in slechts 5 minuten klaar.

Croissant gevuld met zalm en roerei
Croissants gevuld met zalm en roerei

Croissants gevuld met zalm en roerei is een heel gemakkelijk en smakelijk recept voor bij het ontbijt, lunch of brunch met Pasen.

Witlofschuitjes met makreel en granaatappel
Witlofschuitjes met makreel en granaatappel

Deze witlofschuitjes met makreel en granaatappel passen bij de lunch of brunch, als borrelhapje of als voorgerecht.

Mini quiches met witte asperges
Mini quiches met witte asperges

De witte asperges zijn er weer! Deze keer maakte mini quiches met witte asperges. Lekker als voorgerechtje of als borrelhapje.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.