#hotspot Fuerteventura Corralejo TantaLuna

#hotspot | Fuerteventura – Corralejo – TantaLuna

#hotspot Fuerteventura Corralejo TantaLuna
  • Naam: TantaLuna
  • Land: Spanje, Fuerteventura
  • Plaats: Corralejo
  • Adres: Calle la Niña 4, 35660 Corralejo, Spanje
  • Website facebook & instagram
#hotspot Fuerteventura Corralejo TantaLuna
Restaurant TantaLuna in Corralejo

In de voorjaarsvakantie van 2020, nog net voordat tante Corrie er was, zijn we op vakantie geweest naar het Spaanse eiland Fuerteventura. Niet 1, maar zelfs 2 keer hebben we gegeten bij restaurant TantaLuna in het plaatsje Corralejo. Een goede sfeer, vriendelijke bediening en bij het eerste drankje kregen we een hapje van het huis. Er is geen grote menukaart, maar voor ieder wat wils. Van voorgerechten en salades, naar pasta’s en rijst of hoofdgerechten met vlees of vis.

#hotspot Fuerteventura Corralejo TantaLuna
Voorgerecht en hoofdgerecht

De eerste keer dat we bij TantaLuna aten bestelden we een voorgerecht en hoofdgerecht. Mijn vriend koos voor gegrilde octopus met zoete aardappelpuree, gefrituurde polenta en bevroren wilde bessen. En ik koos voor een papadum met wortel creme, gemarineerde zalm, frambozen en geitenkaas. Beiden voorgerechten waren heerlijk smaakvol. Als hoofdgerechten bestelden we risotto met inktvisinkt, prei, gemarineerde zalm en geitenkaas en een tajine met geitenvlees van Fuerteventura. Fantastisch lekker!

#hotspot Fuerteventura Corralejo TantaLuna
Nog een keer terug…

Het zegt eigenlijk wel genoeg dat we nog een keer bij TantaLuna hebben gegeten toch!? Deze keer bestelden we een grote pan met paella met zeevruchten om te delen. Wat hebben we hier van zitten smullen, de pan tot de laatste rijstkorrel leeg gegeten.

Ga, als je op Fuerteventura bent, bij TantaLuna in Corralejo eten! Lekkere gerechten die mooi worden opgemaakt. Het is wel verstandig om te reserveren, want het zit er elke dag vol!

#hotspot | Fuerteventura - Betencuria - La Sombra
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Ben je op Fuerteventura!? Ga dan zeker lunchen bij La Sombra in Betancuria. Lekker eten op een buiten terras met vele schaduwplekjes.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.