Blog maand januari 2022

Blog | maand januari 2022

Blog maand januari 2022

Aan het begin van de maand januari 2022 was ik aan het genieten van een fantastische vakantie op Sint Maarten. Helaas nam ik tante corrie als souvenirtje mee naar huis, dus ik zat daarna een week in quarantaine. Hierdoor werd ik creatief met de ingrediënten in huis en maakte ik kwarkbroodjes voor de lunch. Een lekkere geroosterde tomaten- en paprikasoep maakte ik van de ingrediënten die eigenlijk waren bedoeld voor shakshuka. Ook heb ik hartige wafels gebakken met spek en kaas, heerlijk als ontbijt, lunch of tussendoortje.

Welk recept lijkt jou lekker om te maken? Sla het recept op het laat het weten in een reactie!

Recepten maand januari 2022:

Klik hieronder op de titel of foto voor een link naar het recept.

Zelf kwarkbroodjes maken
Zelf kwarkbroodjes maken

Zelf kwarkbroodjes maken is leuk om te doen. Het deeg hoef je niet te laten rijzen. Lekker voor bij het ontbijt of de lunch!

Geroosterde tomaten- en paprikasoep
Geroosterde tomaten- en paprikasoep

Van geroosterde groenten op een bakplaat in de oven maakte ik deze smaakvolle geroosterde tomaten- en paprikasoep.

Hartige wafels met bacon en kaas
Hartige wafels met spek en kaas

Hartige wafels met spek en kaas. Heerlijk als ontbijt, lunch, tussendoortje of als je een kater hebt. Ik serveerde ei en avocado erbij.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.