Blog maand november 2021

Blog | maand november 2021

Blog maand november 2021

Wat een lekkere recepten kwamen online op Kokkerellen met Suus in de maand november 2021! In totaal 6 recepten van zoet tot hartig. Ik maakte suikerbrood wentelteefjes met gebakken appel en een pompoensoep met knolselderij en winterpeen. Als sinterklaas lekkernij heb ik een arretjescake met kruidnoten gemaakt. Doordeweeks zijn simpele recepten die snel klaar zijn handig, daarom maakte ik een pasta ovenschotel met tonijn. Ik mocht het kookboek ‘het kleine boek voor sauzen’ ontvangen voor een review en daaruit maakte ik zelf een tomatensaus. Het laatste recept deze maand is een heerlijk lunchrecept: roggebrood met gerookte zalm.

Qua likes kunnen de berichten op instagram nog wel wat liefde krijgen, het bereik is helaas nog steeds erg laag. Laat je het weten als je een recept van Kokkerellen met Suus hebt gemaakt!?

Recepten maand november 2021:

Klik hieronder op de titel of foto voor een link naar het recept.

Suikerbrood wentelteefjes met gebakken appel
Suikerbrood wentelteefjes met gebakken appel

Suikerbrood, het zoete brood met korrels suiker erin. Als het wat ouder is kan je er suikerbrood wentelteefjes met gebakken appel van maken.

Pompoensoep met knolselderij en winterpeen
Pompoensoep met knolselderij en winterpeen

Pompoen is een echte herfstgroente en combineert goed met knolselderij. Maak ook deze heerlijke pompoensoep met knolselderij en winterpeen.

Arretjescake met kruidnoten
Arretjescake met kruidnoten

Arretjescake met kruidnoten. Normaal gesproken wordt arretjescake gemaakt met biscuit, maar deze heb ik vervangen door kruidnoten.

Pasta ovenschotel met tonijn en courgette
Pasta ovenschotel met tonijn

Deze simpele en lekkere pasta ovenschotel met tonijn en groenten zoals courgette en paprika staat in slechts 20 minuten in de oven!

Zelf tomatensaus maken
Review | Zelf tomatensaus maken uit kookboek Het kleine boek voor sauzen

Basisrecept voor het zelf maken van tomatensaus. Je maakt gebruik van de techniek tomaten ontvellen. Lekkerder dan kant en klare sauzen!

Roggebrood met gerookte zalm
Roggebrood met gerookte zalm

Roggebrood met gerookte zalm, zuivelspread en kiemgroenten. Heerlijk als lunch of bij een kopje soep als avondmaaltijd.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.