Blog maand juli 2021

Blog | maand juli 2021

Blog maand juli 2021

Begin van de maand juli 2021 bleef het nog heel rustig op Kokkerellen met Suus, druk met het afronden van het schooljaar. Inmiddels is het zomervakantie en ben ik weer lekker bezig voor Kokkerellen met Suus! In een week tijd kwam er een serie van 3 recepten online. Alles te maken met barbecue en pulled pork.

Van een 2,1 kg procureur heb ik in 8 uur tijd ‘low and slow’ op de barbecue pulled pork gemaakt. Daar deed ik zelfgemaakte bbq saus doorheen. Bij een barbecue hoort natuurlijk ook altijd een salade als bijgerecht, ik maakte deze keer koolsalade met appel en rozijnen. Deze 2 recepten heb ik samengevoegd tot een heerlijk broodje pulled pork met koolsalade. Klik hieronder op de titel of foto voor een link naar het recept.

Recepten maand juli 2021:

Pulled pork met bbq saus

Procureur bereid je ‘low and slow’ op de barbecue tot heerlijke pulled pork. Aan de pulled pork voegde ik bbq saus toe voor nog meer smaak.

Koolsalade met appel en rozijnen

Deze koolsalade met appel en rozijnen is heerlijk om te serveren als bijgerecht bij een barbecue. Simpel en in slecht 10 minuten klaar.

Broodje pulled pork met koolsalade

De recepten ‘pulled pork met bbq saus’ en ‘koolsalade met appel en rozijnen’ heb ik samengevoegd tot broodje pulled pork met koolsalade.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.