Blog maand april 2021

Blog | maand april 2021

Blog maand april 2021

In deze maand, april 2021, kwamen 5 recepten online. Begin deze maand was het Pasen en daarvoor had ik 2 lekkere recepten gemaakt: blini’s met gerookte zalm en roomkaas (heks’nkaas) en een croissant gevuld met brie en ham. Van het Nederlands Asperge Centrum had ik het witte goud gekregen: witte asperges. Daarmee heb ik een super lekkere witte asperge ragout met beenham gemaakt. Van rijpe bananen maakte ik wafels met banaan en havermout. Als laatste recept deze maand maakte ik cordon bleu met Emmentaler kaas van Kaaskraam.

Allemaal super smaakvolle recepten die de moeite waard zijn om ook te maken! Stuur je dan een foto naar mij op, via een dm of de mail? Dat vind ik altijd leuk om te zien!

Recepten maand april 2021:

Klik op onderstaande foto’s of titels voor een link naar het recept.

Blini's met gerookte zalm en roomkaas
Blini’s met gerookte zalm en roomkaas

Deze blini’s met gerookte zalm en roomkaas zijn heerlijk als klein hapje bij de lunch of brunch, maar ook als borrelhapje.

Croissant gevuld met brie en ham
Croissant gevuld met brie en ham

Meergranen croissant gevuld met brie en de rauwe ham prosciutto. Een lekkere smaakcombinatie met een glaasje vers sap erbij!

Witte asperge ragout met beenham
Witte asperge ragout met beenham

Een smaakvolle witte asperge ragout met beenham voor in bijvoorbeeld bladerdeeg pasteitjes. Witte asperges, het witte goud van de lente!

Wafels met banaan en havermout
Wafels met banaan en havermout

Wist je dat je met rijpe bananen super lekkere wafels met banaan en havermout mee kunt maken? Met dit recept makkelijk en snel te maken.

Cordon bleu met Emmentaler kaas
Cordon bleu met Emmentaler kaas

Een cordon bleu is een gepaneerd stuk vlees gevuld met kaas en ham. Voor deze cordon bleu koos ik voor varkensvlees en Emmentaler kaas.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.