
Het recept van deze croissant gevuld met brie en ham wilde ik eigenlijk nog online zetten voor Pasen. Alleen het lukte mij niet meer om deze uit te werken. Niet erg, want deze croissants zijn altijd lekker! Ik kocht meergranen croissants en koos voor de rauwe ham prosciutto. Dat bleek een lekkere smaakcombinatie te zijn. Vul jij wel eens een croissant en waarmee?
Recept ‘croissant gevuld met brie en ham’
Aantal: 2 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediënten:
- 2 croissants
- 100 gram brie
- 2 plakjes prosciutto
- Rucola
Bereidingswijze:
- Snijd de croissant in de lengte open en vul met een handje rucola.
- Leg op de rucola de in plakjes gesneden brie en een plakje ham.
- Herhaal met de andere croissant.
- Serveer bij de croissant gevuld met brie en ham een glaasje met vers sap.
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Croissants gevuld met zalm en roerei is een heel gemakkelijk en smakelijk recept voor bij het ontbijt, een lunch of een brunch met Pasen.
Met dit recept maak je snelle cinnamon rolls van croissantdeeg met een roomkaas. Genieten bij de lunch, koffie of als toetje!


Een heerlijke croissantkrans gevuld met roerei, bacon, lente-ui en kastanjechampignons. Super lekker voor de lunch of brunch met Pasen!