Brood | stokbroodje rosbief

Stokbroodje rosbief met pesto

Brood Stokbroodje rosbief

Op zondag hou ik ervan om wat uitgebreidere belegde broodjes te maken. Dit stokbroodje rosbief is zo lekker! Maak gebruik van de zelfgemaakte groene pesto van vorige week voor een nog lekkerder resultaat! 

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten (inclusief oventijd)

Ingrediënten:
  • 1 afbak stokbrood
  • Groene pesto
  • 1 handje rucola
  • 6 plakjes rosbief
  • Parmezaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • Peper
Benodigdheden:
  • Oven
  • Koekenpan
Bereiding:
  1. Bak het stokbrood in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  3. Snijd het stokbrood over de lengte door de helft en smeer op de onderste helft een laag groene pesto.
  4. Verdeel hierover de rucola en de plakjes rosbief. Bestrooi met een beetje peper.
  5. Rasp wat Parmezaanse kaas en verdeel dit samen met de pijnboompitten over de onderste helft van het stokbrood.
  6. Leg de bovenste helft van het stokbrood erop en snijd het stokbroodje rosbief in tweeën.
Stokbrood met knoflook- rozemarijnboter

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Wist je al dat je stokbrood ook op de bbq kunt bakken!? Dit stokbrood is gevuld met een heerlijke knoflook- en rozemarijnboter.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.