Blog maand november 2022

Blog | maand november 2022

Blog maand november 2022

In de maand november 2022 plaatste ik 5 nieuwe recepten op Kokkerellen met Suus! Van overgebleven volkoren wraps maakte ik zelf tortilla chips. Uit het kookboek 50x meer lunchen zonder brood maakte ik de broccoli zoete aardappelsoep en schreef ik een review over het kookboek. Het derde recept is een heerlijke cocktail, namelijk de amaretto sour cocktail. Voor de sinterklaastijd maakte ik kruidnoten truffels met chocolade, ook super leuk om met kinderen te maken. Het laatste recept is de zalmsalade met ei en augurk. Stuk voor stuk heerlijke recepten!

In de herfstvakantie ben ik een weekje op vakantie geweest naar Curaçao. Ik vind het super leuk om reistips te delen van mooie bezienswaardigheden en leuke restaurants. Dus ik schreef een blog vol met mijn tips voor een weekje vakantie op Curaçao.

Maak jij wel eens een recept van mijn website? Of gebruik je één van de #hotspot tips? Laat eens weten wat je ervan vond! Dat kan via een tag, een reactie op het bericht of onder het recept op de website. Bedankt!

#hotspot | Mijn tips voor een weekje vakantie op Curaçao

In de herfstvakantie ben ik samen met mijn vriend een weekje op vakantie geweest naar het eiland Curaçao. We hadden een pakketreis geboekt en verbleven op het Chogogo resort tussen de heuvels van de Jan Thiel Baai. Een weekje relaxen, het eiland ontdekken en lekker eten en drinken. We hebben er echt van genoten!

#hotspot Curaçao

Graag deel ik mijn tips voor een weekje vakantie op Curaçao. Welke bezienswaardigheden wij hebben gezien en bij welke restaurants we hebben gegeten. Ben jij wel eens op vakantie naar Curaçao geweest, deel dan ook jouw tips! En heb je een tip gebruikt uit deze blog, laat je dan weten wat je ervan vond!? Fijne vakantie en anders veel leesplezier!

Recepten maand november 2022:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Zelf tortilla chips maken

Zelf tortilla chips maken

Wist je al dat je heel gemakkelijk zelf tortilla chips kunt maken? Wrap driehoekjes bedekken met olie en kruiden en deze bakken in de oven.

Broccoli zoete aardappelsoep

De broccoli zoete aardappelsoep is een smaakvolle en verzadigende soep. Review van het kookboek ’50x meer lunchen zonder brood.

Broccoli zoete aardappelsoep
amaretto sour cocktail

Amaretto sour cocktail

De amaretto sour cocktail is niet te zoet, een beetje zurig en lekker romig door het eiwit. Heel makkelijk te maken, in slechts 5 minuten.

Kruidnoten truffels met chocolade

De kruidnoten truffels met chocolade maak je met fijn gemalen kruidnoten en roomkaas. De gerolde balletjes haal je door gesmolten chocolade.

kruidnoten truffels met chocolade
Zalmsalade met ei en augurk

Zalmsalade met ei en augurk

Met zalm uit blik kan je heel gemakkelijk zalmsalade met ei en augurk maken. Heerlijk als broodbeleg, op crackers of toastjes bij de borrel.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.