Blog maand februari 2022

Blog | maand februari 2022

Blog maand februari 2022

Een terugblik op de recepten die in de maand februari 2022 online kwamen op mijn foodblog Kokkerellen met Suus. Met 3 recepten is dat niet het aantal wat ik aan het begin van de maand had bedacht. Op mijn werk, als leerkracht groep 2/3, was het een drukke periode met het afnemen van toetsen, het schrijven van de rapporten en de bijbehorende oudergesprekken. De 3 recepten die deze maand online kwamen zijn echt lekker! Zo plaatste ik het basisrecept om zelf aardappelpuree te maken. Als winterse kost bruine bonen met spek en aardappelpuree. Ook maakte ik een belegd broodje met fricandeau en truffelmayonaise.

Hoe was jouw maand februari 2022? Was het bij jou ook een drukke periode?

Recepten maand februari 2022:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Zelf aardappelpuree maken
Zelf aardappelpuree maken

Het basisrecept om zelf aardappelpuree te maken. Ik voeg altijd nootmuskaat toe en de roomboter maakt de aardappelpuree extra romig.

Bruine bonen met spek en aardappelpuree
Bruine bonen met spek en aardappelpuree

Bruine bonen met spek, ui en aardappelpuree is voor mij echt winterse kost. Samen met de aardappelpuree een lekkere combinatie.

Broodje fricandeau met truffelmayonaise
Broodje fricandeau met truffelmayonaise

Een heerlijk belegd broodje fricandeau met truffelmayonaise en rucola sla. Kijk op Kokkerellen met Suus voor meer inspiratie van belegde broodjes!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.