Blog maand juni 2021

Blog | maand juni 2021

Blog maand juni 2021

In de maand juni 2021 kwamen in totaal 3 recepten online op Kokkerellen met Suus. Dat is niet veel vergeleken met afgelopen maanden en wat ‘normaal’ is. In mei moest ik mijn meesterstuk van mijn opleiding inleveren en mocht ik mijn diploma ophalen. Vandaar een super lekkere New York cheesecake gemaakt en kleine feestjes met familie en vrienden gevierd. Daarnaast merkte ik dat ik even niks meer wilde moeten.

De inspiratie en zin om weer meer aan de slag te gaan voor Kokkerellen met Suus begint inmiddels terug te komen. De rust nog even niet, aangezien dit de laatste afrondende weken van het schooljaar zijn. Altijd een mega drukke periode. Tussendoor maakte ik wel 2 kleine recepten: kaasstengels met ham en bbq saus (voor het EK) en een broodje met graskaas en rode pesto. Wat voor recepten zou jij graag op Kokkerellen met Suus willen zien?

Recepten maand juni 2021:

Klik op onderstaande foto’s of titels voor een link naar het recept.

New York cheesecake
New York cheesecake

De mega lekkere New York cheesecake bak je op lage temperatuur in de oven. Deze cheesecake breng je op smaak met vanille en citroen.

Kaasstengels met ham en bbq saus
Kaasstengels met ham en bbq saus

Kaasstengels met ham en bbq saus, een lekker hartig recept. Heerlijk voor bij een borrel, een picknick of een EK wedstrijd!

Broodje met graskaas en rode pesto
Broodje met graskaas en rode pesto

Een makkelijk en snel recept voor een heerlijk belegd broodje met graskaas en rode pesto. Graskaas heeft een volle en romige smaak.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.