Winactie kaasplank van Kaaskraam (NL en BE)

Winactie | kaasplank van Kaaskraam (NL en BE)

Winactie kaasplank van Kaaskraam (NL en BE)

Ben je ook zo gek op kaas? Net als ik een echte kaaskop? Eigenlijk eet ik elke dag wel kaas; op brood of een cracker en in gerechten. In het weekend lust ik ook graag een stukje kaas op een borrelplank.

Zoals jullie wel weten heb ik al bijna 2 jaar een leuke samenwerking met Kaaskraam, de online kaaswinkel van bijzondere kazen. Elke maand mag ik een lekker recept maken met een kaas. Vandaag komt deze leuke winactie van Kaaskraam online! Ik mag 2 pakketten weggeven voor een heerlijke kaasplank. 1 pakket voor volgers in Nederland en 1 pakket voor volgers in België. Voor de kaasplank krijg je de volgende producten:

Winactie kaasplank van Kaaskraam (NL en BE)
 • Old Friends kaas (Gouda oud)
 • Boerenmeisjes kaas (rauwmelkse jonge kaas)
 • Geitenkaas met honing en tijm
 • Kaasdip vijgenport
 • Hazelnoten
 • Kruidnagelworst
 • Een cadeautje

Hoe kan je meedoen met deze winactie?

 1. Volg @kokkerellenmetsuus op Instagram of Facebook.
 2. Volg @kaaskraam op Instagram of Facebook.
 3. Deel dit bericht in je stories (of fb tijdlijn) en tag @kokkerellenmetsuus daarin. Let op, bij een privéaccount kan ik je stories, tags of tijdlijn niet zien. Maak daarom een schermafbeelding van je stories of tijdlijn en stuur deze in een dm naar mij op.
 4. Woon je in België, vermeld dit er dan extra bij! 

Donderdagavond 17 december 2020 maak ik de winnaars op Instagram en Facebook bekend. Doe jij ook mee met deze winactie om een heerlijke kaasplank van Kaaskraam te winnen!?

Franse schapenkaas uit de oven met cranberry compote
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Het laatste recept dat ik met kaas van Kaaskraam heb gemaakt:

Deze Franse schapenkaas uit de oven met cranberry compote is een heerlijk borrelhapje! De Lou Larzac Pérail serveerde ik op een toastje.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.