#hotspot Nederland - Rhenen - Moeke

#hotspot | Nederland – Rhenen – Moeke

#hotspot Nederland - Rhenen - Moeke
  • Naam: Moeke
  • Land: Nederland
  • Plaats: Rhenen
  • Adres: Veerplein 1, 3911 TN Rhenen
  • Website
#hotspot Nederland - Rhenen - Moeke

De stad Rhenen ligt op de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug. Bekend van onder andere Ouwehands Dierenpark. De plaats straalt een gezellige sfeer uit, mede door de vele heuvels. Dichtbij het centrum van Rhenen, vind je Grand Café Moeke langs de Nederrijn. Ook wel van vroeger bekend als Tante Loes.

#hotspot Nederland - Rhenen - Moeke

Op de laatste zomerse dag in het weekend dit jaar, ging ik bij Moeke in Rhenen lunchen. Meerdere keren al geweest en altijd heerlijk geluncht, gedineerd of geborreld. Meer mensen hadden op deze zomerse dag bedacht om lekker op het terras in de zon te zitten. Geheel corona proof kregen we al snel een tafeltje. Ik koos voor een broodje pulled pork, cheddar en bbq saus.

#hotspot Nederland - Rhenen - Moeke

Moeke staat toch wel bekend om de heerlijke burgers en heeft er veel op de menukaart staan. Mijn vriend koos voor ‘DE GROOTSTE!’ Een hamburger met pulled pork, uitgebakken spek, gesmolten kaas en smokey bbq saus. Hij vond het lekker en goed, een aanrader.

#hotspot Nederland - Rhenen - Moeke

Als er bij een restaurant cheesecake op de menukaart staat, dan moet ik het wel bestellen… Cheesecake van witte chocolade met bosvruchtensaus. De bodem was gemaakt van oreo koekjes, een hele goede combinatie met de witte chocolade. Heerlijk! Zoals je kunt zien, had ik al een hap genomen voordat ik er een foto van maakte!

Wil je lekker lunchen, dineren of borrelen? Ga naar Moeke in Rhenen. Woon je hier niet in de buurt, dan kan je ook naar andere locaties: Delft, Enschede, Ginneken, Nijkerk, Nijmegen, Scheveningen, Den Bosch en Ede. De menukaart komt bij al deze locaties overeen.

Horeca weer dicht vanwege de corona maatregelen: bij Moeke kan je nu ook afhalen! Kijk op de website voor meer informatie.

#hotspot | Nederland - Arnhem - Arneym
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Bij Arneym in Arnhem kan je kleine koude en warme gerechtjes met elkaar delen. Zeer smaakvolle gerechtjes, een aanrader in Arnhem!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.