Kroon op het werk - Foodybox Herfst 2020

Blog | foodybox herfst 2020

Kroon op het werk - Foodybox Herfst 2020

In oktober mocht ik van Kroon op het werk de foodybox herfst 2020 ontvangen. Wederom een doos vol met allerlei producten gekregen. Grotendeels voor mij nieuwe producten, maar ook een aantal al bekende! Tot nu toe heb ik al 3 recepten ermee gemaakt. In deze blog links naar de recepten en meer over de inhoud van deze foodybox.

Granola met speculaaskruiden
Granola met speculaaskruiden

Maak jij binnenkort ook de granola met speculaaskruiden? Dan geniet je van een ontbijt die helemaal in deze Sinterklaas- en herfsttijd past!

Bij dit recept maakte ik gebruik van de biologische bloemenhoning van Melvita. Toevallig een honing die ik al vaker gebruik.

Risotto met tomaten en burrata
Risotto met tomaten en burrata

Een risotto met tomaten en burrata. De tomaatjes deed ik met balsamicoazijn, zout en peper in de oven. Daarvoor gebruikte ik de balsamicoazijn van Mazzetti. Met barbera wijn een heerlijk gerecht!

Rode linzensoep met tomaten
Rode linzensoep met tomaten

Een heerlijke smaakvolle rode linzensoep met tomaten en deze is super goed gelukt! Makkelijk om te maken en in slechts 25 minuten op tafel.

Toen ik de rode linzen van Valle del Sole en de tomate base Food Fellows zag, wist ik meteen wat ik wilde maken. En eerlijk gezegd ben ik fan geworden van de sauzen van Food Fellows. Ze worden gemaakt van geredde groenten, 100% natuurlijk en laag in zout, suiker en vet.

Aangezien Kroon op het werk dit jaar 20 jaar bestaat, zat er in de foodybox herfst 2020 ook een grote fles met blond bier van HOOP bier. Daarbij at ik Heks’nkaas Pesto Oude Kaas op een toastje. Op een andere avond heb ik bugles met daarin heks’nkaas gegeten dat in een handige tube zat. Ook heb ik de plantaardige producten van The Blue Butcher geprobeerd. Qua smaak prima, structuur is wel wat taaier dan vlees. Niet te vergelijken met een burger of gehakt. Zolang je het niet als vleesvervanger ziet, maar als vega product is het lekker.

De overige producten heb ik nog niet geprobeerd, maar nog wel lekkere recept ideeën mee! Zodra ik weer een recept heb gemaakt met producten uit de foodybox herfst 2020, komt deze online op Kokkerellen met Suus.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.