#hotspot | Nederland - Arnhem - Arneym

#hotspot | Nederland – Arnhem – Arneym

#hotspot | Nederland - Arnhem - Arneym
  • Naam: Arneym
  • Land: Nederland
  • Plaats: Arnhem
  • Adres: Jansplaats 8, 6811 GB Arnhem
  • Website

In juni ben ik gaan winkelen in de stad Arnhem. Natuurlijk wilde ik tussendoor ook lekker lunchen. Aan de Jansplaats in Arnhem zitten allerlei leuke horecazaken, zoals Arneym. I.v.m. corona reserveerde ik van te voren al een plekje. Het was überhaupt de eerste keer ergens eten sinds de uitbraak van het corona virus. We kregen een fijn plekje op het terras.

#hotspot | Nederland - Arnhem - Arneym

Bij Arneym is het concept simpel: kleine gerechtjes die je met elkaar kunt delen. Dit kan je doen zowel bij de lunch als het diner. Je kunt kiezen uit koude en warme gerechtjes. Zoals mini broodjes, soepjes, salades, vlees, vis en vegetarisch. Bij de lunch kun je uit andere gerechtjes kiezen dan bij het diner. Een zeer gevarieerde menukaart!

#hotspot | Nederland - Arnhem - Arneym

Onze lunchplank was gevuld met warme gerechtjes. Wij kozen voor broodjes pulled chicken, Marquez-hotdogjes van lamsvlees met paprikasalsa, broodje met kipkebab en aioli en eendenloempia’s met hoi sin saus. Elk gerechtje was zeer smaakvol en we hebben heerlijk geluncht! Dus ga je een dag winkelen in een stad en heb je dan zin in een lekkere lunch met kleine hapjes? Denk dan eens aan de stad Arnhem en reserveer een plekje om te lunchen bij Arneym.

#hotspot Nederland - Wijlre - Brasserie Amuseer

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Bourgondisch genieten bij Brasserie Amuseer in Wijlre in Zuid-Limburg. Genoten van een heerlijke smaakvolle lunchplank met soep en belegde broodjes.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.