#hotspot Nederland - Wijlre - Brasserie Amuseer

#hotspot | Nederland – Wijlre – Brasserie Amuseer

#hotspot Nederland - Wijlre - Brasserie Amuseer
  • Naam: Brasserie Amuseer
  • Land: Nederland
  • Plaats: Wijlre
  • Adres: Marchierstraat 11, 6321 AK Wijlre
  • Website
#hotspot Nederland - Wijlre - Brasserie Amuseer

Vorig jaar juni ging ik samen met een vriendin een weekend naar Zuid-Limburg. Het landschap heeft mij echt positief verrast, zou er graag weer een keer naar terug willen! Ik kreeg er echt een vakantiegevoel van. We reden door de prachtige omgeving en gingen lunchen bij Brasserie Amuseer in Wijlre.

#hotspot Nederland - Wijlre - Brasserie Amuseer

‘Brasserie Amuseer staat voor Bourgondisch genieten en gezelligheid. Bij ons kun je rekenen op Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid’. Wat hebben we heerlijk gegeten! Sowieso het hele weekend, dat bourgondische bevalt me wel. Het viel me op dat op de menukaart verschillende plankjes staan: borrelplankjes, combiplankjes en lunchplankjes. En laat ik daar nou net van houden…

#hotspot Nederland - Wijlre - Brasserie Amuseer

We lunchen op het terras, heerlijk in de zon. Ik bestelde een lunchplankje met een kleine tomatensoep, een broodje met carpaccio en een broodje met tomaten en gesmolten mozzarella. Super lekker smaakvol. Als je rondrijd in de omgeving van Wijlre, ga dan naar Brasserie Amuseer!

#hotspot Nederland Maastricht De Brandweerkantine

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

De oude brandweerkazerne in Maastricht is omgebouwd tot het restaurant De Brandweerkantine. Ga hier naar toe voor een lekker ontbijt, lunch of diner! Inmiddels heb ik hier al 2 keer mogen lunchen en iedere keer weer genoten. Echt een aanrader!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.