#hotspot Ibiza Cala Llonga Can Nuts

#hotspot | Ibiza – Cala Llonga – Can Nuts

#hotspot Ibiza Cala Llonga Can Nuts
  • Naam: Can Nuts
  • Land: Spanje – Ibiza
  • Plaats: Cala Llonga
  • Adres: Carrer des Munt Aconcagua, 07849 Cala Llonga, Illes Balears
  • Website (Facebook)
#hotspot Ibiza Cala Llonga Can Nuts

Alweer 2 jaar geleden ben ik, samen met een vriendin, een aantal dagen op vakantie geweest naar het eiland Ibiza. We hebben een aantal prachtige zonsondergangen gezien. In de baai van Cala Benirràs is op zondagavond het ‘Fiesta de tambores’, het trommelfeest van de hippies tijdens de zonsondergang. Indrukwekkend om mee te maken!

#hotspot Ibiza Cala Llonga Can Nuts

Op Ibiza kan je niet om de hippiesfeer heen. Er zijn verschillende hippiemarkten, zoals Las Dalias, en op veel plekken hangt er een relaxte sfeer. Dat was ook zeker zo in het restaurantje Can Nuts in Cala Llonga.

#hotspot Ibiza Cala Llonga Can Nuts

Bij Can Nuts is het aanbod gevarieerd: ontbijt, lunch, tapas, hamburgers en cocktails. Ze geven aan producten van het seizoen zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Can Nuts is gelegen aan de oostelijke kust van Ibiza, dichtbij een strand, een beetje verborgen in een straatje. Een restaurantje waar je eigenlijk snel voorbij zou lopen, maar het is zeker de moeite waard om hier een keer te eten!

#hotspot Ibiza Cala Llonga Can Nuts

Wij bestelden als bijgerecht een lekkere salade met onder andere sla, cherrytomaten, kiemgroenten, olijven en zaden. Genoeg voor 1 persoon als hoofdgerecht of als bijgerecht voor 2-3 personen.

#hotspot Ibiza Cala Llonga Can Nuts

Ik heb een heerlijke hamburger met onder andere kaas en tomaat met daarbij patat gegeten. Mijn vriendin heeft varkenshaasjes omwikkeld in spek met patat en gebakken champignons besteld. Als we weer mogen reizen en je gaat naar Ibiza, rij dan ook zeker langs Can Nuts voor de hippie sfeer en het lekkere eten!

#hotspot Ibiza La Paloma
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Het mediterraanse restaurant La Paloma vind je op het midden van Ibiza in het kleine plaatsje San Lorenzo. La Paloma gebruikt zoveel mogelijk biologische en lokale producten in de gerechten. Op het moment dat ik er was, heb ik een heerlijke versgebakken focaccia sandwich met beefsteak gegeten.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.