
Als je aan Pasen denkt, kom je al snel ook bij eieren. Bij veel recepten voor Pasen heb ik eieren erin verwerkt. Deze avocado gevuld met ei is super makkelijk om te maken en erg lekker! De avocado halveren en iets meer uithollen. Voorzichtig eieren er boven breken en zo’n 20 minuten in de oven. Daarna nog op smaak brengen met zout en peper. Makkelijk toch!? Weet jij al welke recepten je gaat maken voor Pasen?
Aantal: 2 personen
Bereidingstijd: 5 minuten + 20 minuten oventijd
Ingrediënten:
- 1 avocado
- 2 eieren
- Zout
- Peper
Benodigdheden:
- Oven
- Ovenschaaltje
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 210 graden.
- Halveer de avocado en verwijder de pit.
- Hol de kuiltjes van de pit nog wat verder uit met een lepel.
- Leg de avocado helften in een ovenschaaltje.
- Breek voorzichtig boven elk kuiltje van de avocado een ei.
- Zet het ovenschaaltje voor 20 minuten in de oven.
- De avocado gevuld met ei is klaar als de eieren zijn gestold.
- Breng op smaak met zout en peper.

Kokkerellen met Suus – inspiratie:
De avocado’s gevuld met ei zien er lekker uit hé. Wist je dat broodjes gevuld met ei en beenham ook erg lekker zijn? Klik op bovenstaande link en bekijk het recept!