Broodjes gevuld met ei en beenham - Kokkerellen met Suus

Broodjes gevuld met ei en beenham

Broodjes gevuld met ei en beenham - Kokkerellen met Suus

Weet je al wat je met Pasen gaat doen of ben je daar nog niet mee bezig? Logisch in deze bizarre tijden. Bij mij zal het niet heel anders zijn dan op een normale zondag. Uitgebreid lunchen met mijn vriend, mogelijk een brunch, aangezien we niet naar familie kunnen gaan. Wij houden van rijkelijk belegde broodjes, dus dat zullen we sowieso maken. Misschien wel deze lekkere broodjes gevuld met ei en beenham!

Aantal: 2 broodjes

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:
  • 2 broodjes
  • 4 flinterdunne plakjes beenham
  • 2 eieren
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • Zout
  • Peper
Benodigdheden:
  • Oven
  • Rooster
Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Snijd de bovenkant van de broodjes. Hol de broodjes verder uit.
  3. Verdeel de plakjes beenham over de broodjes en zorg ervoor dat er ook beenham aan de binnenkant van de broodjes zit.
  4. Breek boven elk broodjes voorzichtig een ei.
  5. Strooi er zout, peper en wat Italiaanse kruiden bovenop.
  6. Leg de broodjes gevuld met ei en beenham op een rooster en plaats voor 20 minuten in de oven totdat het ei is gestold.
Ontbijt / lunch | bagels met gerookte zalm

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Deze bagels met gerookte zalm zijn fantastisch lekker voor Pasen of het gehele jaar als lunch. Het kruid dille past goed bij vis door de anijsachtige smaak. De dille heb ik gemengd met de roomkaas en deze gesmeerd op de bagel. 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.