Blog | maand december 2018

Blog | maand december 2018

Het jaar 2018 is bijna voorbij. De blog bestaat inmiddels alweer bijna 8 maanden! Ook in het jaar 2019 zullen er weer lekkere recepten op de website verschijnen. Als je nog tips / ideeën hebt, dan hoor ik ze graag.

In de maand december kwamen recepten voor Kerst en oud & nieuw online. Voorgerecht carpaccio, hoofdgerecht konijnenbouten op mediterraanse wijze, bijgerecht ovengroenten met pastinaak en gerookte knoflook en appelflappen met Licor 43 rozijnen.

Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept:

Recept | carpaccio
Recept | konijnenbouten op mediterraanse wijze
Recept | ovengroenten met pastinaak en gerookte knoflook
Recept | appelflappen met Licor 43 rozijnen

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.