Brood | hartige wentelteefjes met kaas, lente-ui en arrabbiata

 

Een aantal weken geleden maakte ik wentelteefjes en vroeg ik via de stories van Instagram of jullie liever zoete of hartige wentelteefjes eten. De meeste reageerden met hartige wentelteefjes. Bij deze een recept van hartige wentelteefjes met kaas, lente-ui en arrabbiata. 

 

 

 

Aantal: 3 hartige wentelteefjes

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingredi├źnten:

  • 3 boterhammen
  • 2 eieren
  • 200 ml melk
  • 1 lente-ui
  • 50 gram geraspte kaas
  • 2 theelepels arrabbiata
  • 2 theelepels gerookte paprikapoeder
  • olijfolie

Benodigdheden:

  • Schaal
  • koekenpan

Bereidingswijze:

  1. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
  2. Pak een schaal en klop het ei, melk, lente-ui, geraspte kaas, arrabbiata en gerookte paprika poeder goed door elkaar.
  3. Week een boterham in het eiermengsel. Draai de boterham om zodat de andere kant ook kan weken.
  4. Doe wat olijfolie in de pan. Leg de geweekte boterham in de pan. Pak wat van de geraspte kaas en lente-ui uit de schaal en druk dat op de bovenkant van de boter. Bak beiden kanten knapperig en bruin.
  5. Herhaal de stappen 3 en 4 bij de andere boterhammen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.