
In samenwerking met Maaslander mocht ik een lunchparty hosten voor mijn collega’s. Aangezien wij in het onderwijs werken met een continurooster en dus lunchen met de kinderen, heb ik een vrijdagmiddag borrel georganiseerd. Als host kreeg ik een pakket met allerlei lekkers en natuurlijk Maaslander kaas volgens nieuwe receptuur en met een nieuwe verpakking! Maaslander gaat namelijk vol voor smaak. Daarom gebruiken zij alle room van de melk ook in hun kaas. Door dit extra laagje room smaakt Maaslander nu nog voller, romiger en smeuïger dan andere kazen. Eén van de hapjes was dit Turks brood met Maaslander kaas en tomatentapenade. Hieronder deel ik dit super makkelijke en lekkere recept met jullie!
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten (10 minuten oventijd)
Ingrediënten:
- 1/2 Turks brood
- Maaslander kaas
- Tomatentapenade
- Rucola
Bereidingswijze:
- Bak het Turks brood zoals beschreven op de verpakking of warm het verse Turks brood op in de oven op 200 graden.
- Snijd het Turks brood overdwars doormidden zodat je een bovenkant en onderkant krijgt.
- Bestrijk de onderkant met tomatentapenade.
- Beleg het Turks brood vervolgens met rucola en de Maaslander kaas.
- Leg de bovenkant van het Turks brood erop en snij het in 4 punten.
- Leg het Turks brood met Maaslander kaas en tomatentapenade op een plank of een bord zodat iedereen kan pakken.

Kokkerellen met Suus – inspiratie:
Een ander fantastisch lekker broodje is het stokbroodje rosbief met zelfgemaakte groene pesto!