Croissant gevuld met zalm en roerei

Croissants gevuld met zalm en roerei

Croissant gevuld met zalm en roerei

Een luxe ontbijt is voor mij top als er croissants zijn, daar ben ik namelijk echt gek op! Ik eet croissants graag met wat extra roomboter erop. Wist je al dat gevulde croissants verrassend lekker zijn!? Een jaar geleden kwam het recept van meergranen croissants gevuld met brie en de ham prosciutto online op Kokkerellen met Suus. Deze keer heb ik croissants gevuld met zalm en roerei. Na het recept van de pesto eggs wederom een heel gemakkelijk en smakelijk recept voor Pasen!

Recept ‘Croissants gevuld met zalm en roerei’

Aantal: 2 personen

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:
  • 2 croissants
  • 3 eieren
  • 100 gram gerookte zalm
  • Klein handje rucola
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
Benodigdheden:
  • Koekenpan
  • Schaaltje
Bereidingswijze:
  1. Zet de koekenpan op middelhoog vuur en laat met een scheutje olijfolie warm worden.
  2. Breek ondertussen de eieren boven een schaaltje en roer goed door met een vork.
  3. Giet de geklutste eieren in de koekenpan en roer door met een spatel tot roerei.
  4. Snijd de croissants in de lengte doormidden.
  5. Beleg de onderkanten van de croissants met de gerookte zalm en roerei.
  6. Strooi er wat zout en peper over en leg er rucola op.
  7. Dek de croissants gevuld met zalm en roerei af met de bovenkant van de croissants.
Croissant gevuld met brie en ham
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Meergranen croissant gevuld met brie en de rauwe ham prosciutto. Een lekkere smaakcombinatie met een glaasje vers sap erbij!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.