Griekse yoghurt ijsjes met passievrucht

Griekse yoghurt ijsjes met passievrucht

Griekse yoghurt ijsjes met passievrucht

In de voorraadkast had ik nog 100% fruitmoesjes van Servero staan, gekregen in de foodybox lente van Kroon op het werk. Ineens wist ik wat ik ermee wilde maken: Griekse yoghurt ijsjes met verse passievrucht toegevoegd. Het enige wat je nodig hebt, naast de boodschappen, zijn ijsvormpjes en 4 uur geduld als de ijsjes in de vriezer staan. Je maakt laagjes met de fruitmoesjes en Griekse yoghurt en daarna probeer je er een swirl van te maken. Zo is het meer met elkaar gemengd en ziet het er natuurlijk ook leuk uit. Altijd handig om lekkere ijsjes in de diepvries te hebben liggen!

Recept ‘Griekse yoghurt ijsjes met passievrucht’

Aantal: 4 ijsjes

Bereidingstijd: 5 minuten + 4 uur vriezer

Ingrediënten:
  • 200 gram fruitmoesjes appel mango perzik passievrucht (2 bakjes)
  • 100 gram Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel honing
  • 1 passievrucht
Benodigdheden:
  • 4 ijsvormpjes
Bereidingswijze:
  1. Meng de Griekse yoghurt met de honing en de inhoud van de verse passievrucht.
  2. Vul alle ijsvormpjes met een laagje fruitmoesje van 1 bakje, daarna een laag yoghurt en sluit af met weer een laagje fruitmoesje.
  3. Maak een swirl door met een theelepeltje even kort te roeren langs de kanten van het ijsvormpje.
  4. Zet de ijsvormpjes met de Griekse yoghurt ijsjes met passievrucht voor minstens 4 uur in de diepvries.

Tip: Krijg je de Griekse yoghurt ijsjes met passievrucht niet uit de vormpjes? Hou het even kort onder de warme kraan, dan laat het al snel heel gemakkelijk los.

Zoete hapjes | aardbei yoghurt ijsjes
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Met aardbeien, yoghurt, honing en een ijsvormpjes maak je deze aardbei yoghurt ijsjes. Leuk voor kinderen en lekker met zomerse dagen.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.