Kroon op het werk - Foodybox Zomer 2020

Blog | foodybox zomer 2020

Kroon op het werk - Foodybox Zomer 2020

In juli mocht ik weer een foodybox van Kroon op het werk ontvangen. Deze keer de foodybox zomer 2020! Een fantastische doos vol met lekkere en nieuwe producten. Dat vind ik heel erg leuk: nieuwe dingen uitproberen! Ook maakte ik al snel een recept met maar liefst 3 producten daarin. In deze blog links naar het recept en de inhoud van deze foodybox.

Macaroni met smac, prei en paprika
Macaroni met smac, prei en paprika

Mooie herinneringen aan deze ouderwetse ‘vakantie macaroni’: macaroni met smac, prei en paprika. Een heerlijke pasta en in slechts 10 minuten klaar! Bij dit recept gebruikte ik de prei, paprika en trostomaten van Van Eigen Bodem.

Volgende week komt er een heerlijk lunchrecept online waarbij ik de Belze majoneis van Van Ton heb gebruikt. Verder heb ik, uit de foodybox zomer 2020, ook de cumelo geproefd. Een zomerse vrucht uit Puglia in Italië dat eruit ziet als een meloen, maar naar komkommer smaakt. De meer fruit minder suiker aardebeienjam van Bonne Maman staat al standaard bij mij in de koelkast! De komende tijd zal ik nog meer producten uitproberen en daarmee lekkere recepten maken. Zoals het pizzadeeg, de Yellow Burger, limoncello cream, Pulled Oats en de cervelaat balletjes. Bedankt Kroon op het werk!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.