2 jaar Kokkerellen met Suus + winactie

2 jaar Kokkerellen met Suus + winactie

2 jaar Kokkerellen met Suus + winactie

Jjjaaa!!! Kokkerellen met Suus bestaat 2 jaar! Op 1 mei 2018 kwam mijn website en het eerste recept online. Inmiddels heb ik al veel recepten gedeeld, workshops gevolgd, andere foodbloggers ontmoet, samenwerkingen aangegaan en al veel plezier beleefd aan het bedenken, maken, fotograferen en uitwerken van de recepten.

Om te vieren dat Kokkerellen met Suus 2 jaar bestaat, is er een winactie! Jullie kunnen een fantastisch kaas-wijnpakket van Kaaskraam winnen! Het kaas-wijnpakket bestaat uit 3 Hollandse Goudse kazen: Goudse belegen Best Friends, Goudse oud Old Friends en Goudse Komijn. De 2 bijpassende wijnen: de Aura IGP Vaucluse – Domaine Fontaine du Clos is een krachtige en rijke rode wijn van caladoc, marselan en gewurztraminer druif. Veel rood fruit aroma’s, kruiden en een beetje vanille. En de Cellier des Tourelles Cabernet Sauvignon is een aangename rode wijn van de cabernet sauvignon. Vol en krachtig met aroma’s van zwart fruit zoals bramen en kersen.

Hoe kan je dit heerlijke kaas-wijnpakket winnen?

  1. Volg Kokkerellen met Suus op Instagram of Facebook.
  2. Volg Kaaskraam op Instagram of Facebook.
  3. Deel dit bericht in je stories op Instagram en/of op je pagina op Facebook en tag mij daarin. Let op! Bij een privéaccount zie ik je tag niet, dus stuur mij een schermafbeelding met het gedeelde bericht.
  4. Zondagavond 3 mei maak ik de winnaar bekend!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.