
Aantal: ongeveer 25 gehaktballetjes
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
- 350 gram half om half gehakt
- 125 gram pesto
- 2 knoflooktenen
- 3 eetlepels paneermeel
- Peper
- Olijfolie
Benodigdheden:
- Schaal
- Koekenpan
- Weegschaal
- Schaaltje
Bereidingswijze:
- Bereid de kaasfondue voor zoals aangegeven op de verpakking.
- Doe het gehakt in een schaal. Knijp de knoflooktenen boven de schaal uit. Voeg de pesto, paneermeel en peper toe en meng goed door elkaar.
- Wanneer het gehaktmengsel nog te nat is, voeg je wat meer paneermeel toe.
- Met de weegschaal weeg je het gehakt af op 20 gram per balletje.
- Rol de gehaktballetjes en bak deze in de olijfolie in de koekenpan.
- Doe de gebakken gehaktballetjes in een schaaltje en zet bij de kaasfondue.