WINACTIE | 1 jaar Kokkerellen met Suus

Kokkerellen met Suus bestaat 1 jaar en daar hoort een leuke winactie bij! Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een samenwerking aangegaan met Kaaskraam. En jullie kunnen daar een fantastisch luxe kaaspakket van winnen!

Wat zit er in het kaaspakket? Vijf heerlijke luxe kazen uit Nederland: boerenkaas met zwarte truffel, boerenkaas met fenegriek, jonge geitenkaas, belegen kaas en oude Noord-Hollandse kaas. Stuk voor stuk heerlijke kazen met een eigen karakter! Ieder stuk kaas wordt met het mes gesneden op 300 gram, zodat ze allemaal goed te proeven zijn. Daarnaast krijg je er nog een potje chutney bij voor een heerlijke kaasdip.

Nog belangrijker: hoe kan je winnen? Daarvoor zal je een aantal dingen moeten doen: 1) like @kokkerellenmetsuus 2) like @kaaskraam 3) Deel dit bericht in je stories op Instagram en/of op je pagina op Facebook en tag mij daarin. Zo simpel is het! Aanstaande zondagavond 5 mei maak ik de winnaar bekend van dit leuke kaaspakket.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.