Blog | 1 jaar kokkerellen met Suus!

Wauw, wat ben ik trots! Vandaag bestaat Kokkerellen met Suus 1 jaar! 🙂 Precies een jaar geleden ben ik begonnen met het delen van recepten. Om mensen te inspireren met lekkere gerechten, om te laten zien dat kokkerellen niet moeilijk is en vaak ook veel lekkerder!

Een aantal jaren geleden begon ik met het uitproberen van recepten van websites. Ik keek veel 24Kitchen en werd mega fan van Jamie Oliver. Inmiddels heb ik 10 kookboeken van hem. Ik ontdekte dat ik eten koken erg leuk vond en het niet moeilijk was. Eigenlijk ook veel lekkerder om verse ingrediënten en kruiden te gebruiken dan een pakje of zakje.

Op Instagram begon ik foodbloggers te volgen en steeds meer begon het bij mij te kriebelen om zelf recepten te delen. Daarnaast vond ik fotografie erg leuk om te doen, tot die tijd gebruikte ik het bijna alleen tijdens reizen. Via Pinterest en internet las ik veel over foodfotografie en probeerde ik gerechten op de foto te zetten.

In april 2018 kocht ik de domeinnaam kokkerellenmetsuus.nl en bouwde mijn website. Ik maakte een aantal recepten en zette het op de foto. Op dinsdag 1 mei 2018 zette ik het eerste recept online: knoflookcroutons met tijm. Heel bewust plaats ik basics op mijn website, waarmee ik vaak later weer een nieuw recept maak. Omdat ik vind dat iedereen zulke basics moet kunnen maken en het zelfgemaakt zoveel lekkerder is.

In oktober 2018 mocht ik via Brenda Kookt recepten maken voor President brie. En in maart 2019 mocht ik recepten maken voor Quaker. Daarnaast startte ik een samenwerking met Kaaskraam, waardoor er ook regelmatig recepten met kaas online komen. Ook begon ik in januari 2019 met het delen van #hotspot van leuke en goede restaurants in binnen- en buitenland. Naast koken en fotograferen kan ik zo ook mijn passie reizen delen. Hierdoor plaats ik vaker in de week recepten en blogs op de website.

Wat is het leuk om enthousiaste reacties te krijgen en mensen die recepten van de website maken. Via Instagram en Facebook beginnen meer mensen mij te volgen. Sinds een tijdje heb ik ook een Pinterest account en daar zijn de loempia’s met kip en Chinese groenten en eimuffins een ware hit! Ook het bezoekersaantal op mijn website groeit elke maand.

1 jaar Kokkerellen met Suus. Wat is het snel gegaan en wat is het leuk om te doen! Ik merk dat enthousiast word van het delen van recepten en dat mijn foto’s steeds mooier worden. Heel graag ga ik hier nog een lange tijd mee door, met veel plezier!

4 Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.