
Tot mijn verbazing had ik nog geen recept met vis geplaatst op mijn website! Daar moest snel verandering in komen. Deze bagels met gerookte zalm zijn fantastisch lekker voor Pasen of het gehele jaar als lunch. Het kruid dille past goed bij vis door de anijsachtige smaak. De dille heb ik gemengd met de roomkaas en deze gesmeerd op de bagel. Welke recepten met vis vind jij lekker?
Aantal: 2 bagels
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten:
- 2 bagels
- 100 gram gerookte zalm
- Half bakje philadelphia light
- 1 kleine rode ui
- Komkommer
- 3 takjes verse dille
- Peper
Benodigdheden:
- Oven
- Schaaltje
- Schaar
- (kaas)schaaf
Bereidingswijze:
- Bak de bagels in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
- Doe ondertussen de helft van de roomkaas in een schaaltje. Knip van 2 takjes de dille fijn en meng het door de roomkaas. Breng op smaak met peper.
- Snijd de bagels open en smeer op alle helften roomkaas.
- Schaaf de komkommer in dunne plakjes en verdeel op de onderste helften van de bagels.
- Leg de plakjes gerookte zalm er bovenop.
- Snijd de rode ui in dunne ringen en knip de dille van het laatste takjes. Verdeel over de bagels met gerookte zalm en leg de bovenkant er bovenop.

Kokkerellen met Suus – inspiratie:
Eimuffins zijn heerlijk en staan super leuk bij een brunch met Pasen! Maar je kan ze natuurlijk ook het hele jaar eten. De eimuffins zijn ook ideaal om restjes groenten op te maken.