Roggebrood met gerookte zalm

Roggebrood met gerookte zalm

Roggebrood met gerookte zalm

Vandaag vier ik met deze post een mijlpaal op Kokkerellen met Suus. Namelijk dat er 250 recepten op mijn website online staan! Wauw, in 3,5 jaar tijd zoveel lekkere recepten gemaakt en gedeeld met jullie. Laat vooral ook weten als je een recept van mijn website hebt gemaakt, altijd leuk om te lezen! Deze keer een eenvoudig lunchrecept: roggebrood en gerookte zalm. Het Van der Meulen Oerkracht volkorenbrood met rogge kreeg ik in de foodybox herfst van Kroon op het werk. Normaal gesproken ben ik niet zo van het roggebrood, maar dit brood is smeuïg en heeft een korst van zonnebloempitten. Roggebrood en gerookte zalm is een goede combinatie. Ik heb er zuivelspread en kiemgroenten aan toegevoegd. Heerlijk als lunch of bij een kopje soep als avondmaaltijd.

Recept’ Roggebrood met gerookte zalm’:

Aantal: 2 personen

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:
  • 2 plakken roggebrood
  • 50 gram zuivelspread naturel
  • 100 gram gerookte zalm
  • Kiemgroenten, bijvoorbeeld broccoli sprouts
  • Peper
Benodigdheden:
  • Plank
Bereidingswijze:
  1. Leg de plakken roggebrood op een plank en besmeer met de zuivelspread.
  2. Breng de zuivelspread op smaak met wat peper.
  3. Beleg het met gerookte zalm en als finishing touch wat kiemgroenten erbovenop.
Blini's met gerookte zalm en roomkaas
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Deze blini’s met gerookte zalm en roomkaas zijn heerlijk als klein hapje bij de lunch of brunch, maar ook als borrelhapje.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.