Blog | maand oktober 2019

Blog | maand oktober 2019

In de maand oktober kwamen wel 7 heerlijke recepten online! Gehaktbrood, camembert in filodeeg met gekarameliseerde ui in rode wijn, gnocchi met broccolipesto, Tynjetaler kaassalade, heldere bospaddenstoelensoep, spaghetti met kippenlevertjes en quiche lorraine met prei. Ook schreef ik een blog over een hamburgerparty die mijn vriend en ik organiseerden voor mijn verjaardag en onze housewarming. En natuurlijk kwam er weer een #hotspot online, deze keer over NENI in Amsterdam.

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. In Amsterdam zijn vele leuke en goede eetplekjes te vinden. Ga ook eens buiten het centrum kijken bij het Olympische Stadion. In de oude Citroën garage zit NENI, een restaurant met oost mediterraanse keuken. Wij hebben gegeten bij NENI Deli waar je onder andere mezze, pita en brood uit de bakkerij kunt eten. Klik op onderstaande foto om meer over deze leuke #hotspot te lezen!

Voor mijn verjaardag en onze housewarming organiseerden mijn vriend en ik een hamburgerparty. Voordeel van een hamburgerparty is dat je tijdens het feestje niet veel meer hoeft te doen. De mensen die je hebt uitgenodigd pakken alles zelf en bakken hun eigen hamburgers. Maar hoe organiseer je zo’n hamburgerparty? In deze blog vertel ik meer over hoe wij dit hebben gedaan.

In de maand oktober kwamen wel 7 heerlijke recepten online! Gehaktbrood, camembert in filodeeg met gekarameliseerde ui in rode wijn, gnocchi met broccolipesto, Tynjetaler kaassalade, heldere bospaddenstoelensoep, spaghetti met kippenlevertjes en quiche lorraine met prei. Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Avondeten | gehaktbrood
Hartige hapjes | camembert in filodeeg met gekarameliseerde ui
Avondeten | gnocchi met broccolipesto
Hartige hapjes | Tynjetaler kaassalade
Soep | heldere bospaddenstoelensoep
Pasta | spaghetti met kippenlevertjes
Avondeten | quiche lorraine

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.