Blog | maand mei 2019

Blog | maand mei 2019

De maand mei begon met feest! Op 1 mei vierde ik dat Kokkerellen met Suus alweer 1 jaar bestaat! Over het eerste jaar heb ik een blog geschreven en was er een winactie waarbij je een luxe kaaspakket van Kaaskraam kon winnen. Bij feest hoort taart, dus er kwam een recept van een heerlijke no bake cheesecake witte chocolade passievrucht online. Er kwamen nog 4 andere recepten online: quiche met zoete aardappel en feta, zalmpakketjes met citroen, plaattaart met groene aspergetips en ricotto en trofie al pesto. Natuurlijk schreef ik deze maand ook weer over een #hotspot, namelijk de meest bijzondere plek waar ik ooit had gegeten: bovenop een berg in Kroatië. Ook probeerde ik de app ’too good to go’ uit waarbij je voedsel dat overblijft voor een lagere prijs koopt. Genoeg om te kokkerellen en te lezen dus!

Wat ben ik er trots op dat Kokkerellen met Suus 1 jaar bestaat. Een jaar geleden ben ik begonnen met het delen van recepten. Om mensen te inspireren met lekkere gerechten, om te laten zien dat kokkerellen niet moeilijk is en vaak ook veel lekkerder! In het eerste jaar heb ik al veel leuke dingen mogen doen! In oktober 2018 mocht ik via Brenda Kookt recepten maken voor President brie. En in maart 2019 mocht ik recepten maken voor Quaker. Daarnaast startte ik een samenwerking met Kaaskraam, waardoor er ook regelmatig recepten met kaas online komen. Ook begon ik in januari 2019 met het delen van #hotspot van leuke en goede restaurants in binnen- en buitenland. Naast koken en fotograferen kan ik zo ook mijn passie reizen delen. Hierdoor plaats ik vaker in de week recepten en blogs op de website. Lees nu de uitgebreide blog over het eerste jaar Kokkerellen met Suus!

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Deze maand kwam de hotspot online van de meest bijzondere plek waar ik ooit heb gegeten: restaurant Oaza Jelinjak in Kroatië. Klik op onderstaande foto voor een link naar de hotspot!

Heb jij al gehoord van de app ’too good to go’? Via de app kan je voedsel dat overblijft in horeca en winkels tegen een lagere prijs kopen. Zo wordt het aan het eind van de dag niet weggegooid, maar kan jij er nog lekker van eten! Een tijdje geleden kocht ik via de app ook een magic box bij de Jumbo. Tussen 16.00 uur en 19.00 uur kon ik een goed gevulde tas ophalen. Met deze producten daagde ik mijzelf uit om er lekkere maaltijden van te maken. Lees nu, via onderstaande foto, de blog met de recepten die ik maakte en wat ik van de app vond.

In de maand mei kwamen in totaal 5 recepten online. Allereerst een heerlijke no bake cheesecake witte chocolade en passievrucht. Want ja, bij feest hoort taart! Maar ook een quiche met zoete aardappel en feta, zalmpakketjes met citroen, plaattaart met aspergetips en ricotta en trofie al pesto! Allemaal heerlijke recepten voor het voorjaar!

Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Zoete hapjes | no bake cheesecake witte chocolade passievrucht
Avondeten | quiche met zoete aardappel en feta
Vis | zalmpakketjes met citroen
Avondeten | plaattaart met aspergetips en ricotta
Pasta | trofie al pesto

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.