Blog | maand april 2019

Blog | maand april 2019

De laatste maand van mijn eerste jaar Kokkerellen met Suus. En wat voor een maand… er kwamen zelfs 8 recepten online, waarvan 4 paasrecepten. Ook heb ik een aantal blogs geschreven zoals over de week zonder vlees, er kwam weer een nieuwe #hotspot online en ik maakte een handig overzicht met alle paasrecepten bij elkaar.

Van maandag 11 maart t/m zondag 17 maart was de Nationale week zonder vlees. Ook ik heb meegedaan aan deze week, vooral uit nieuwsgierigheid naar de smaak en structuur van vleesvervangers. Door deze week ben ik niet veel veranderd in mijn keuzes om vlees te kopen. Normaal eet ik al niet elke dag vlees en het vlees dat ik koop zijn bewuste keuzes. Ik vind het belangrijk om biologisch vlees of vlees bij de landwinkel of boer te halen. Zo weet je beter waar het vlees vandaan komt. Wat ik wel ga veranderen is de hoeveelheid vleeswaren dat ik eet op mijn brood. Heb jij meegedaan aan de nationale week zonder vlees? Lees nu mijn blog met mijn bevindingen!

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Deze maand kwam een hotspot in Nederland online, namelijk De Tostikamer in Veenendaal! Klik op onderstaande foto voor een link naar de hotspot.

Altijd handig om een overzicht te maken van dezelfde soort recepten bij elkaar. Dat heb ik ook gedaan met de recepten die ik voor Pasen had gemaakt. Via onderstaande link kan je deze blog lezen, maar je kunt ook verderop elk recept apart aanklikken! 😉

In de maand april kwamen 8 recepten online. De basic bechamelsaus, eimuffins, eiersalade met prei, bagels met gerookte zalm, 3x gevulde eieren met mosterd, tonijn en avocado, de basic banketbakkersroom, oranje tompouces voor Koningsdag en lasagne bolognese. Stuk voor stuk heerlijke recepten!

Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Basic | bechamelsaus
Ontbijt / lunch | eimuffins
Salade | eiersalade met prei
Ontbijt / lunch | bagels met gerookte zalm
Hartige hapjes | 3x gevulde eieren
Basic | banketbakkersroom
Zoete hapjes | oranje tompoucen
Pasta | lasagne bolognese met bechamelsaus

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.