Blog | maand maart 2019

Blog | maand maart 2019

Jjjaaa, het is lente! Hoewel we vorige maand al heerlijk van de zon mochten genieten, ben ik blij dat het nu officieel lente is. Ik geniet altijd erg van de zon en zorgt bij mij voor nog extra reiskriebels. In de maand maart kwam er een blog over een #hotspot op Ibiza online, namelijk het mediterraanse restaurant La Paloma. Daarnaast kwamen in totaal 5 recepten online, waarvan 3 vanuit samenwerkingen met Kaaskraam en Quaker.

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Deze maand kwam een hotspot in het buitenland online, namelijk het mediterraanse restaurant La Paloma op Ibiza! Klik op onderstaande foto voor een link naar de hotspot.

Natuurlijk kwamen er nog lekkere recepten online! Sinds een tijdje ben ik aan het sporten in de sportschool en toevallig zitten er deze maand veel gezondere gerechten tussen. Deze maand kwamen de recepten van rijst met kip en broccoli, knäckebröd met Solight kaas en kiemgroenten, kwarktaart met granolabodem, basic pannenkoeken en havermoutkoekjes online.

Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Avondeten | rijst met kip en broccoli
Ontbijt / lunch | knäckebröd met Solight kaas en kiemgroenten
Ontbijt / lunch | kwarktaart met granolabodem
Basic | pannenkoeken
Zoete hapjes | havermoutkoekjes

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.