Brood | stokbroodje rosbief

 

 

Op zondag hou ik ervan om wat uitgebreidere belegde broodjes te maken. Dit stokbroodje rosbief is zo lekker! Maak gebruik van de zelfgemaakte groene pesto van vorige week voor een nog lekkerder resultaat! 

 

 

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten (inclusief oventijd)

Ingrediënten:

  • 1 afbak stokbrood
  • Groene pesto
  • 1 handje rucola
  • 6 plakjes rosbief
  • Parmezaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • Peper

Benodigdheden:

  • Oven
  • Koekenpan

Bereiding:

  1. Bak het stokbrood in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  3. Snijd het stokbrood over de lengte door de helft en smeer op de onderste helft een laag groene pesto.
  4. Verdeel hierover de rucola en de plakjes rosbief. Bestrooi met een beetje peper.
  5. Rasp wat Parmezaanse kaas en verdeel dit samen met de pijnboompitten over de onderste helft van het stokbrood.
  6. Leg de bovenste helft van het stokbrood erop en snijd het stokbrood in tweeën.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.